Vragen? Bel gerust! 0512 382 075
Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • iDEAL PayPal

Service

Zadel Service:
Bij Tweespan Ruitersport zijn gespecialiseerd in het aanmeten en aanpassen van zadels. Zo hebben we diverse werknemers in dienst, met een MFSC opleiding, die de zadels aanmeten en opvullen. 

Wilt u een zadel bestellen dan komen wij in Nederland bij voorkeur aan huis passen met onze zadelpasservice. Neemt u dan contact met ons op.
Woont u in het buitenland en u wilt graag dat wij een zadel komen aanmeten, neem dan contact met ons op of dit mogelijk is. Buiten Nederland berekenen we altijd € 75 paskosten en voorrijkosten op basis van 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op routenet.nl)

Het regelmatig laten controleren van uw zadel is wenselijk. Er zijn vele oorzaken die er toe kunnen bijdragen dat uw zadel na een tijdje niet meer optimaal op het paard ligt. Mocht er iets aangepast moeten worden dan wordt dit ter plekke uitgevoerd, u hoeft uw zadel dus niet voor een paar dagen te missen.

Kijk voor meer informatie op de onderstaande pagina´s:
Zadelpas service
Zadel opvullen


Winkel Service:
Tweespan Ruitersport heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen voornamelijk gericht op de veeleisende ruiter/amazone. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om u een goed onderlegd advies te kunnen geven. Wij noemen ons zelf een speciaalzaak en vinden een goed advies en goede service erg belangrijk. 


Dekenwasserij Service:
Bij Tweespan Ruitersport is mogelijk uw dekens te laten wassen. Uw dekens worden op dinsdag opgehaald en zijn de dinsdag daarop weer klaar om afgehaald te worden. 
Eventuele reparaties aan uw deken(s) kunnen ook worden ook uitgevoerd. Voor een actuele prijslijst zie hier.