Vragen? Bel ons!


Whatsapp 0512 382 075
Whatsapp06 587 307 83
Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • iDEAL PayPal

Betaalwijze

 

iDEAL:    iDEAL betalen

Online betalen via uw eigen bank.
Betaal gemakkelijk, veilig, snel en betrouwbaar


Overschrijving:     Overschrijving

De overschrijving is een populaire manier van betalen voor klanten, die ongetwijfeld weten wat ze zoeken. Het voordeel hiervan is dat u zich alleen maar hoeft te verheugen op de goederen, zodra u de betaling heeft uitgevoerd. Daarom is deze manier van betalen met name bij klanten zeer geliefd die liever de goederen vandaag nog bezorgd krijgen dan morgen.Creditcard:      MastercardAmerican ExpressVisa

De betaling via creditcard is een van de populairste betalingsmethoden op internet. In onze onlinewinkel worden betalingen via creditcard via een opgenomen formulier van VR-ePay uitgevoerd. Hiervoor is geen registratie nodig, bovendien worden uw creditcardgegevens niet opgeslagen maar uitsluitend gebruikt voor het betalingsproces. De keuze van de creditcards is beperkt tot VISA, EuroCard/MasterCard en American Express.


Pas nadat uw het pakket in ontvangst hebt genomen, wordt het factuurbedrag geïncasseerd bij de desbetreffende creditcardmaatschappij.


Paypal:    Paypal 

De betaling via Paypal is met name bekend van het veilinghuis Ebay. Daarom is deze betaling met name populair bij Ebay-gebruikers.