Vragen? WhatsApp ons Tel. 06 58730783

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • iDEAL PayPal

Bitfitten bij Tweespan Ruitersport

Bitfitten bij Tweespan Ruitersport

Vaak krijgen wij de vraag: welk bit is geschikt voor mijn paard/pony? Met het beantwoorden van deze vraag helpen wij je graag op weg, zo heeft collega Emma recent de IEEBF bitfitting opleiding gedaan om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Een goed passend bit en hoofdstel is van vele factoren afhankelijk. Kennis van de anatomie van het paardenhoofd en het juiste harnachement is daarin erg belangrijk. 

Uitleg opmeten kuitmaat

Uitleg opmeten rijlaarzen
Het is belangrijk om - voordat u tot aankoop van een rijlaars over gaat - de juiste maatvoering te bepalen. Dit voor de juiste draagcomfort en een goede pasvorm. 

Het opnemen van uw maten is niet moeilijk, maar moet wel goed gebeuren. Hieronder leggen wij u uit hoe u uw maten het beste kunt opnemen. Mocht u er desondanks niet uitkomen, neem dan gerust even contact met ons op.

Kingsley Footwear

Nieuw bij Tweespan Ruitersport: Kingsley Footwear & Kingsley Pads

Kingsley Footwear staat voor exclusieve rijlaarzen, jodphurs & sneakers, welke geheel naar wens zijn samen te stellen. De laarzen en schoenen worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen en hebben en uitmuntende pasvorm. 

De Kingsley Pads® zijn innovatieve zadelonderleggers, ontwikkeld met behulp van diverse lucht- en ruimtevaarttechnieken. Het driedimensionaal geweven materiaal beschikt over verschillende prestatie verhogende en druk verminderende eigenschappen.

 

December Deals

Last-minute December Deals bij Tweespan Ruitersport! 21-22-23 december

10% korting op De Niro rijlaarzen
15% korting op alle Rijbroeken
35% op de gehele Wintercollectie

Artikelen 1 tot 5 van 27 in totaal

per pagina