Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Tweespan is trotse sponsor van geselecteerde ruiters in de paardensport. Hierbij proberen wij er voor te zorgen dat het paard en de ruiter de meest optimale vorm verkrijgt en ook behoudt!

Wij zijn trots op onze sponsordames en de prestaties en willen ze daarom met alle liefde in het zonnetje zetten.

Harmina Holwerda

Harmina is instructrice en traint diverse (Friese) paarden voor o.a. stal Minkema/Schreuder, Stal de Mersken en op haar eigen trainingsstal in De Wilp. Haar eigen accommodatie runt ze samen met haar vriend Marthijs. Harmina heeft op Grand Prix niveau gereden met de KFPS hengst Jesse R, hij geniet inmiddels van zijn welverdiende pensioen. Tijdens de finale van de Indoor KFPS Sportcompetitie 2018/2019 werd Harmina kampioen in het ZZ-licht met MGPNGP Mario fan Bokkum en met Ruscherd fan Bokkum in het M2. Tijdens de Friese kampioenschappen indoor 2019 werd ze kampioen M1 met Ibiza, hetzelfde jaar werd ze ook Fries Kampioen M2 met Ruscherd fan Bokkum en ze behaalde op het NK in Ermelo een bronzen medaille.

Harmina heeft veel talentvolle (jonge) paarden in training en maakt furore op wedstrijden en sportcompetities.

Harmina Holwerda

Marsja de Vries-Dijkman

Marsja runt haar eigen bedrijf vanuit Stoeterij Beijemastate in Arum. Ze heeft de afgelopen jaren veel getalenteerde paarden mogen rijden en op veel daarvan heeft Marsja een Fryso Zadel. Marsja rijdt alle KFPS dekhengsten voor Stal Chardon, rijdt diverse paarden in eigendom van stal Bijemanstate en heeft daarnaast nog diverse paarden in training staan. Naast alle trainingspaarden geeft Marjsa veel les aan diverse combinaties.

Ook is Marsja al meerdere malen geselecteerd geweest voor het Friese Project MGPNGP en ze heeft dan ook de Grand Prix dressuur bereikt met de Friese dekhengst Haitse 425 en met Geke fan’e Beijemastate is ze zeer succesvol in de Prix St. Georges.

Marsja de Vries-Dijkman

Karlijn Van Vugt

Karlijn rijdt diverse KWPN'ers en Friese paarden, tot op ZZ-Licht niveau. Ook runt Karlijn haar eigen stal/manege in Eelde, Hippisch Centrum Eelde. Karlijn is al diverse keren Gronings Kampioen geweest en rijdt momenteel verdienstelijk met Ice de Jeu & Johanna K in het ZZ-Licht. Naast deze twee fantastische paarden heeft Karlijn ook nog diverse getalenteerde jonge paarden in training staan.

Karlijn van Vugt

Hennie Roffel

Hennie rijdt diverse KWPN'ers en Friese paarden, tot op Grand Prix niveau. Ook is Hennie al twee keer geselecteerd geweest voor het Friese project MGPNGP. Momenteel rijdt ze op Grand Prix niveau met Douwe van R. en heeft ze diverse getalenteerde paarden in training. Naast haar trainingspaarden thuis en bij diverse eigenaren, geeft Hennie ook veel les en clinics.

Hennie vertegenwoordigt onze mooie winkel en rijdt alle trainingspaarden van stal Schreuder-Minkema met een Fryso Zadel.

Hennie Roffel

Heleen de Haas

Heleen runt een eigen trainingsstal in Buitenpost met ca. 11 trainingspaarden. Het niveau varieert van zadelmak tot op dit moment Lichte Tour. Vorig jaar reed Heleen met de Friese hengst Fonger T. Fan ‘e Boppelannen in de Grand Prix dressuur, hij is inmiddels verkocht. Naast haar eigen trainingspaarden rijdt Heleen ook een de goedgekeurde Fjordenhengst, Jelte in de Z1 Dressuur
Ook geeft Heleen veel les aan diverse combinaties op verschillende niveaus.

Heleen Haas

Leonie Evink

Leonie heeft een aantal fantastische paarden in training, waaronder Wylster 463 en Filou S.B. die ze beide in Grand-Prix Dressuur uitbrengt. Met Mees 497 start Leonie verdienstelijk PSG en traint ze verder richting de Grand-Prix. Naast andere fijne KFPS paarden die Leonie nog traint bij diverse stallen, rijdt ze een Gelderse dekhengst in de Z2 Dressuur, Imposant EM. Ook geeft Leonie veel les aan diverse combinaties op verschillende niveaus.

Leonie Evink

Esther Hoekstra

Esther rijdt zowel in de dressuur- als springring en is gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden. Esther heeft voor beide disciplines twee hele fijne Fryso Zadels in de collectie.
Naast het trainen geeft Esther ook veel les aan diverse ruiters. Met De Mersken James Dean DE is ze geselecteerd voor het MGPNGP jonge paarden programma.

Esther Hoekstra