Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Op zoek naar de officiële KFPS merchandise? U vindt het bij Tweespan Exclusive Ruitersport! U vindt bij ons het complete assortiment kleding, harnachement en accessoires van het Fries paarden stamboek.

Als sponsor van het Fries Paarden Stamboek zijn wij exclusief dealer van de KFPS merchandise collectie. Als KFPS lid krijgt u bovendien 10% korting! Log in bij het KFPS om uw kortingscode te vinden.

Shop de collectie hier

Voor het paard

Met de KFPS collectie voor het paard komt uw Friese paard stijlvol voor de dag. In de collectie vindt u kwalitatieve items gemaakt van kwalitatieve materialen met een goede pasvorm, uiteraard in de kenmerkende blauw/goud huisstijlkleuren van het KFPS.

In het assortiment vindt u bijvoorbeeld een prachtige showdeken, chique zadeldek, mooi halster, handige poetstas en stalplaat.

Voor de ruiter

Als u met paarden omgaat, weet u dat kleding niet alleen stijlvol moet zijn, maar ook praktisch in gebruik. Een jas die bestand is tegen weer en wind, of een polo die op warme dagen lang comfortabel aanvoelt. U vindt het in de KFPS collectie! Deze mooie items in de huisstijlkleuren van het KFPS zijn voorzien van mooie details die ervoor zorgen dat u gezien kunt worden in deze collectie.

In de collectie vindt u bovenkleding om het gehele jaar comfortabel met paarden kunt omgaan, van luchtige polo’s voor dames, heren en kinderen, hippe hoodies en fijne vesten tot weerbestendige jassen en jacks.

Accessoires

Met onze kledingaccessoires kunt u stijlvol voor de dag komen en uw liefde voor het Friese ras laten zien binnen en buiten de ring. Leer het Friese paard beter kennen met de mediauitgaves. Deze merchandise is ook leuk om te geven aan liefhebbers van dit unieke paardenras.

Stijlvolle accessoires voor op de tribune zoals een pet, stropdas of shawl. Interessante media om meer te leren over dit prachtige ras en leuke cadeauartikelen van een kalender tot knuffel.

Shop nu!

Direct de collectie bekijken en shoppen? Ga dan naar deze pagina.