Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

PRIJSVERHOGING DE NIRO BOOTS

Per 1 mei 2020 verhoogt de De Niro fabriek in Italië helaas haar prijzen. Hierdoor gaan de De Niro prijzen vanaf dat moment ook voor Nederland omhoog.

Tot en met 30 april 2020 shop je jouw nieuwe De Niro laarzen nog voor de huidige prijzen! Wil jij dus binnenkort nog een nieuw paar De Niro laarzen? Bestel deze dan snel bij een van onze verkooppunten, en profiteer nu nog van de oude prijzen.

Let op, verschillende verkooppunten hanteren op dit moment andere manieren / regels voor het aanmeten van rijlaarzen. Wil jij er zeker van zijn dat je bij een winkel bij jou in de buurt terecht kan? Neem dan van te voren even contact op met die winkel.

Hoever de prijzen per model of optie precies omhoog gaan, is nog niet bekend gemaakt. Hieronder kan je echter wel alvast een overzicht vinden van de wijzigingen in sommige van de meest verkochte (standaard) modellen. Let op, het betreft hier de prijzen voor het kale model, dus zonder extra opties. Per customize optie is er zoals gewoonlijk een meerprijs.


Zie prijsvoorbeeld hieroner van de rijlaarzen:

De Niro Boots Prijs