Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Met een perfect zittend paar rijlaarzen op maat zit je zo goed mogelijk in het zadel en loop je comfortabel rond op stal. Bij Tweespan Exclusive ruitersport kun je terecht voor dat ene perfécte maar Kinglsey of De Niro rijlaarzen op maat. Honderden ruiters gingen je al voor!

Kom langs in onze winkel in Boornbergum! (bij Drachten)

Hoe gaat laarzen aanmeten in zijn werk?

Bij Tweespan kun je terecht voor De Niro rijlaarzen op maat en Kingsley rijlaarzen op maat. Van beide merken hebben wij een uitgebreid aantal show- en pasmodellen om te bewonderen en te proberen.

We meten je voeten en benen op en kiezen zo de modellen die je kunt passen. Zitten ze goed, of op bepaalde punten strak of los? Op basis daarvan bepalen we de perfecte maat voor jouw laarzen. Alvast zelf je maten opnemen? Lees hier hoe dat moet.

Zowel De Niro als Kingsley hebben een ruime maatboog, zo is er bijna altijd wel een laars die perfect past. Wil je ultieme perfectie, of heb je benen met een niet reguliere maat? Dan is het bij De Niro mogelijk om de rijlaarzen exact op maat, buiten de reguliere maatopties om te laten maken.

Daarna komt het leukste deel: jouw droomlaars samenstellen!

Wat is er mogelijk bij rijlaarzen op maat?

De betere vraag is: wat niet? Zowel De Niro als Kingsley hebben diverse basismodellen om uit te kiezen, bijvoorbeeld een sportieve pololaars met gesp en rits aan de voorzijde, een hippe laars met lange veters, of elegante dressuurlaars met hoge boog.

Vervolgens heb jij de volledige vrijheid over hoe jouw rijlaarzen op maat er uit komen te zien. Welke leersoort, leer kleur, kleur stiksel, zool, etc. En kies je voor effen leer, lakleder, brushed, suede, exotisch, of een modieuze print?

Vooral de kap (bovenkant) van de laars biedt vele mogelijkheden. Beide merken hebben een ruime keuze uit vormen en afwerkingen. Ben je niet zo creatief? Geen probleem, we hebben vele voorbeelden staan, zodat je makkelijker kan zien wat je wel of niet mooi zo vinden.

Jodhpurs naar wens

Naast rijlaarzen op maat, is het ook mogelijk om jodhpurs naar wens samen te stellen. Hierbij heb je dezelfde mogelijkheden als bij rijlaarzen op maat. Zowel De Niro als Kingsley bieden jodhpurs naar wens aan.

Geheel in stijl

Bij jouw droom rijlaarzen op maat kun je ook bijpassende sporenbandjes, sporenbeschermers en/of een ceintuur te laten maken.

Inspiratie voor jouw De Niro rijlaarzen op maat

    

Bekijk meer voorbeelden van laarzen die we gemaakt hebben in onze shop.

Inspiratie voor jouw Kingsley rijlaarzen op maat