Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

De Para-dressuur amazone Rixt van der Horst (van origine Fries) is een crowdfunding actie begonnen om geld op te halen voor de Paralympische Spelen Tokyo 2021.
Inmiddels is Rixt vijfvoudig wereldkampioen, drievoudig Europees kampioen én drievoudig medaillewinnares op de Spelen in Rio. Het komende jaar staat geheel in het teken van de Paralympische Spelen in Tokyo.
Om er te komen is van der Horst de geldinzamelingsactie begonnen. Met het paard Findsley N.O.P. (v.Belissimo M) behoort Rixt tot de absolute top van Nederland. Haar doel is dan ook gouden medailles te halen in Tokyo. De Paralympische Spelen zijn een jaar uitgesteld als gevolg van de Corona-crisis, evenals de andere sporten en disciplines.

Een extra jaar geeft Rixt de tijd om nóg beter te worden, maar het brengt helaas ook een grotere financiële onzekerheid met zich mee. De weg naar Tokio is een investering die ze niet alleen kan opbrengen. Om de beste te zijn in Tokio heeft Rixt een zorgvuldig plan uitgestippeld, waarbij haar hele leven al jaren in het teken staat van de topsport. Dit vraagt opoffering, commitment en een hoge mate van professionaliteit, wat ze er graag voor over heb. Maar: Winnen doe je niet alleen! Word jij onderdeel van Rixt haar avontuur in Tokyo? 

Wij ondersteunen Rixt graag, in de winkel is een mobiele pin aanwezig en een geldbakje waar je contant kunt doneren! 
Ook online kun je gift geven via: https://www.whydonate.nl/fundraising/rixtvanderhorst

Rixt