Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail
Vacature zadelpasser/zadelmaker (m/v)


Ken je iemand die een leuke baan zoekt, of ben je zelf zoekende naar een leuke nieuwe en afwisselende uitdaging in combinatie met paarden. Lees onderstaande functieomschrijving en reageer snel!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor in de buitendienst (m/v) voor 3 dagen per week. Ervaring als zadelmaker, een brede kennis van- en over paarden is een pre. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het rijden van paarden en een scherp oog hebt voor de ruiter en paard en hoe een zadel kan bijdragen aan het plezier van rijden.

De werkzaamheden die je onderweg bij de klanten tegenkomt bestaan onder andere uit; het beoordelen en opvullen van zadels, het verkopen en passend maken van gebruikte zadels en het aanmeten van nieuwe Wintec/Bates zadels. Hiernaast ben je ook inzetbaar in onze werkplaats/winkel en kun je eventueel van reparaties uitvoeren aan zadels bij onze werkplaats. Van de reparatie- en zadelwerkzaamheden wordt door jou een overzichtelijke administratie bijgehouden op papier.

Tweespan Exclusive Ruitersport en Fryso zadels zijn gespecialiseerd in zadels en benodigdheden voor het Friese Paard. We hebben een klein en gezellig team en vinden service en klantvriendelijkheid erg belangrijk.

Werkdagen in overleg en salaris conform CAO mode- en sportdetailhandel.

Heb je interesse in deze leuke en afwisselende baan? stuur dan voor 20 november a.s. een e-mail naar info@frysozadel.nl, met daarbij jouw motivatie en CV o.v.v. sollicitatie buitendienst medewerker.