Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Retourneren & Ruilen

RETOURTERMIJN
Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum van de bestelling staat vermeld op de pakbon.


GRATIS RETOURNEREN IN WINKEL
Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren in de winkel, dan is dit kosteloos. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het bestelformulier mee dat bij uw bestelling zit. U krijgt vervolgens het aankoopbedrag contant terug of dit wordt via internetbankieren aan u overgemaakt. Bij retournering in de winkel is het ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel, mocht er een prijsverschil zijn dan kan dit gelijk verrekend worden.


RETOURNEREN VIA POSTNL
U kunt het pakket gemakkelijk retourneren via een PostNL Pakketpunt
Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking en voeg het bestelformulier bij het pakket (schrijf uw IBANnummer en Naam op het bestelformulier). Lever vervolgens het pakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt, betaal de verzendkosten en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Het retourbedrag (van uw bestelling) wordt binnen enkele werkdagen na ontvangst retour teruggestort op het door u opgegeven IBANnummer.

De verzendkosten voor het retourneren en/of ruilen zijn voor uw rekening.


Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.


RUILEN VIA DE POST
Een artikel kan binnen 14 dagen voor een andere maat worden omgeruild, mits deze nog voorradig is. Om het artikel z.s.m. te kunnen ruilen is het verstandig om het artikel opnieuw te bestellen in de gewenste maat. Stuur het andere artikel retour met een vermelding van omruiling op het retourformulier.


STATUS VAN GERETOURNEERDE ARTIKELEN
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met orginele kaartjes zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik.
Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4.1 van onze algemene voorwaarden.


VERKEERD OF BESCHADIGD ARTIKEL ONTVANGEN
Wanneer u een verkeerde bestelling, een onjuist artikel of een beschadigd artikel heeft ontvangen, neem dan direct contact op via 0512 382 075. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.


RETOURADRES
Tweespan Exclusive Ruitersport
Easterbuorren 24
9212 PZ Boornbergum


Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Tweespan Ruitersport kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het Buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.