Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Superieure kwaliteit en optimaal comfort met De Niro laarzen

De handgemaakte De Niro laarzen staan wereldwijd bekend om innovatie, kwaliteit, comfort en veiligheid. Daarnaast is De Niro voorloper op het gebied van design en stijl in de hippische wereld. De Niro heeft ruim 450 standaard maten in de collectie, zo vindt bijna iedere ruiter de perfecte rijlaars in de standaardmaatboog. Laarzen van De Niro zijn daarnaast ook zelf samen te stellen met diverse soorten en kleuren leder en/of met decoratieve Swarovski stenen. Op deze manier sluit de laars naadloos aan op uw wensen en verwachtingen. Naast de standaard combinaties in het De Niro assortiment, is maatwerk uiteraard ook mogelijk. We vertellen u graag meer over de superieure kennis en ervaring van dit wereldmerk. 

Design uw eigen stijl De Niro laarzen

Als we het hebben over het ontwerpen van uw eigen De Niro laarzen, dan bedoelen we niet dat u een paar kleine details kunt aanpassen. U kunt werkelijk de gehele laars zelf samenstellen. Het begint bij het belangrijkste onderdeel van de laars: de voet. Het model van de gehele laars wordt bepaald door het model van de voet, dit is basis. Daarna kiest u de schacht en de zool van uw laars. Tot slot kunt u een top kiezen waarbij u ook een leuke top-versiering kunt kiezen. Zo heeft u binnen enkele stappen uw rijlaars zelf ontworpen. Onze medewerkers hebben al talloze tevreden klanten kunnen helpen bij het samenstellen van hun droomlaars. Wordt u de volgende?

Tweespan Ruitersport: Pascentrum van het noorden

Als officiële dealer van De Niro laarzen, is Tweespan Ruitersport in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot welbekend passcentrum van het Noorden. Onze kennis en ervaring wordt erg op prijs gesteld door onze klanten. Doordat we ook een grote voorraad De Niro rijlaarzen hebben, kunnen klanten direct komen passen in de winkel. De medewerkers van Tweespan helpen natuurlijk ook bij het aanmeten van de laars. Zo hoeft u er nooit te twijfelen dat u wel de juiste maatcombinatie heeft gekozen.

Kom langs en vindt uw perfecte De Niro laarzen

In onze winkel in Easterbuorren hebben wij een ruim aanbod De Niro laarzen. Zo vindt u altijd de perfecte match tussen ruiter en rijlaars bij ons in de winkel. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment De Niro producten in onze webshop. Bent u op zoek naar een specifieke laars, maar staat hij niet tussen het online aanbod? Geef het dan aan ons door! Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht! Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen! Wie weet staat uw droomlaars gewoon bij ons in de winkel op u te wachten!