Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

De Niro rijlaarzen

Het Italiaanse merk De Niro Boot maakt rijlaarzen en paardrijschoenen van de hoogste kwaliteit. De handgemaakte De Niro lederen rijlaarzen zijn ontwikkeld uit liefde en passie voor de paardensport. Bij De Niro Boot Rijlaarzen wordt draagcomfort gecombineerd met een uitzonderlijk design, voor een betaalbare prijs. 

Tweespan Ruitersport en De Niro rijlaarzen

Tweespan Ruitersport is trotse dealer van De Niro rijlaarzen in het Noorden. Wij hebben een aantal modellen rijlaarzen standaard in het assortiment, zoals de De Niro Ottaviano, De Niro Tricolore, De Niro Tricolore Salentino, De Niro Gran Premio, De Niro Dressagio en de De Niro Polo. Ons standaard assortiment bestaat uit demo laarzen, de standaard collectie of gemaakt in opdracht van klanten. Staat uw droomlaarzen er niet tussen? Wees niet gevreesd, alle laarzen kunnen naar eigen wens en in uw eigen maat worden gemaakt.

Uw De Niro Boot zelf samenstellen

De Niro Boot staat eveneens bekend om haar ambachtelijk maatwerk. U kunt namelijk uw rijlaars geheel naar eigen wens samenstellen! Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het samenstellen van uw De Niro rijlaarzen.

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 87

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 87