Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Duo Protection

Hoefvet en lederolie

Duo Protection is al een oud recept wat alleen nog nooit op de markt is gebracht. Het is puur vet van het paard dat ambachtelijk is verwerkt en is 100% natuurlijk. De Duo Protection is Hoefvet en Lederolie op natuurlijke basis. Het vet wordt vervaardigd uit puur dierlijk vet. Er worden geen geur-, kleur- of andere middelen aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de producten van Duo Protection snel en effectief werken zonder nare bijwerkingen.

De herstellende werking van Duo Protection hoef

Duo Protection is voor de hoeven een herstellend, voedend en ondersteunend product. Door de combinatie van de glycerine en vitaminen bevordert het de groei en hardheid van de hoef. Daarnaast is het verzorgend met een perfecte uitstraling.

Bescherm het leder

Duo Protection Leder beschermt, voed en verzorgt het leer en maakt het zacht en soepel. De glycerine in het vet zorgt ervoor dat het leder een beetje vochtig blijft. Dit voorkomt uitdroging en scheuren in het leder. Voor meer informatie over de Duo Protection producten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

2 Artikel(en)