Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

HandsOn Gloves

HandsOn Gloves is één van de nieuwste en meest geavanceerde producten op het gebied van verzorging van uw paard. HandsOn Gloves maakt het poetsen en wassen van o.a. paarden, honden en katten eenvoudiger! Bovendien zorgt het voor meer contact tussen mens en dier, wat de verstandhouding ten goede komt. 

Flexibiliteit in de HandsOn Gloves

Dankzij de flexibiliteit van de handschoenen en de hierop bevestigde nopjes in verschillende groottes, wordt het eenvoudig om te poetsten op plekken waar bij paarden de oude rosborstel maar moeilijk bij komt, bijvoorbeeld vlak achter de oren of achter de voorbenen op de singelplek. Het beter schoonhouden van deze plekken voorkomt irritatie en de vorming van schimmel op plekken waar de tuigage in contact komt met het paard.

Harige viervoeters

Ook voor paarden met veel beenbeharing (Friezen, Tinkers, Barok Pinto ect.) kunnen de HandsOn Gloves een uitkomst bieden in het voorkomen en bestrijden van mok, de sokken van het paard kunnen gemakkelijker en beter schoongehouden worden met de poetshandschoenen van HandsOn Gloves. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers!

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

2 Artikel(en)