Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

HS Sprenger

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Desc

HS Sprenger

Sinds 1872 is HS Sprenger dé bitten specialist voor uw paard. Door de inmiddels 140 jaar ervaring staat het Duitse merk HS Sprenger voor de allerbeste kwaliteit. De bitten stijgbeugels en sporen van HS Sprenger worden vol passie handgemaakt met veel oog voor detail. Het merk staat dan ook voor ‘Alleen het aller beste is goed genoeg’.

Bitten, sporen en beugels van HS Sprenger

Voor de productie van HS Sprenger producten wordt er alleen gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige kwaliteit grondstoffen. De producten van HS Sprenger staan dus voor de aller beste kwaliteit. Zoals de HS Sprenger Veiligheid Beugels - Bow Balance. Het nieuwe gedraaide ontwerp zorgt voor een betere positie van de benen. De beugel is draaibaar in 4 richtingen, verzacht de impact op de gewrichten zonder een instabiel gevoel en zorgt voor veiligheid bij een val.

HS Sprenger en Tweespan

Bij Tweespan Ruitersport hebben wij een uitgebreid assortiment van HS Sprenger. Bestel de producten in onze online shop en wij versturen de producten de volgende werkdag. Dit kan naar een anders in Nederland, maar ook naar andere landen. Wij verzenden namelijk wereldwijd. Wilt u liever langs komen in onze winkel in Boornbergum? U bent van harte welkom. Wij helpen u graag.