Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

JC Zadels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

JC Zadels

JC oftewel Jorge Canaves is een bedrijf uit Argentinië die al sinds de begin van de jaren zeventig zadels produceert die wereldwijd worden verkocht. Elk zadel van JC is handgemaakt, van de beste kwaliteit en verstevigd met veren voor flexibiliteit en comfort.

De zadels van JC

De flexibiliteit is heel belangrijk bij de zadels van JC. Het helpt namelijk het gewicht van de ruiter gelijkmatig te verdelen, waardoor er geen schade aan de rug van het paard ontstaat. Elk zadel van JC kan worden aangevuld om de juiste pasvorm te behouden. Door de schuimlaag in het zadel is het zadel ook perfect voor lange ritten. 

JC zadels en Tweespan

Tweespan Ruitersport is trotse leverancier van het prachtige merk JC zadels. We hebben nieuwe modellen van JC zadels in onze collectie, maar ook tweedehands zadels van JC zijn erg gewild bij Tweespan: zie hier. De verzending is gratis en als u vandaag een zadel van JC bestelt, wordt deze de volgende werkdag voor u verzonden. Wilt u de zadels graag eerst bekijken of heef u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in Boornbergum.