Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

JVH Eventing Europe

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Desc

JVH Eventing Europe

Van oorsprong is JvH Eventing Europe een Belgisch bedrijf dat opgericht is door Jean van Hees. JvH is tot op heden gevestigd in Zandhoven, België. Tweespan Ruitersport is trotse dealer van JvH-producten. In ons assortiment vindt u Poloriemen, springschoenen en beenbescherming. 

Specialist in eventing

JvH Eventing Europe is specialist op het gebied van eventing artikelen en levert door heel Europa. Bij JvH Eventing Europe vind je de meest uitgebreide range merken van bodyprotectors en aanverwante eventing producten. Deze producten zijn niet geschikt voor alle ruiters en hun paard. JvH Eventing Europe verkoopt onder andere: Woof Wear, KM Polo riemen, Airowair bodyprotecors, Equilibrium, Proltie Pad en Prolite Singel.

JvH Eventing bij Tweespan

Heeft u een vraag over een specifiek JvH product of wilt u graag meer informatie over deze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste product voor u en uw paard. Staat uw product er niet tussen? Met een belletje naar de winkel weet u meteen of wij het op voorraad hebben!