Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Kentaur

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kentaur

Kentaur is een ruitersportmerk die zijn oorsprong vindt in Tsjechië. Een vooruitstrevend en populair merk met uitgebreid assortiment aan zadels en toebehoren voor zadels. Bij Kentaur testen ze alle producten altijd eerst uitgebreid in hun eigen sportstal. Daarom kunt u er vanuit gaan dat alle artikelen van Kentaur van perfecte kwaliteit zijn. Ook zijn ze altijd voorzien van de nieuwste technologieën en gebruiken ze de beste materialen . 

De zadels van Kentaur

Bij Tweespan hebben wij een uitgebreid assortiment zadels van Kentaur. Deze zadels zijn gemaakt met uitermate kwalitatief materiaal en omdat Kentaur alle producten eerst test in eigen sportstal, passen ze perfect bij u en uw paard. 

Kentaur en Tweespan

In de webshop van Tweespan vindt u een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen van Kentaur. Bestelt u vandaag? Dan wordt u bestelling de volgende werkdag al verstuurd. Dit niet alleen in Nederland; wij versturen wereldwijd. Heeft u nog vragen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wilt u de artikelen eerst graag bekijken? Of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum.