Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Kingsley Pads

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Desc

Kingsley Pads

Kingsley Pads® zijn innovatieve zadelonderleggers, ontwikkeld met behulp van diverse lucht- en ruimtevaarttechnieken. Het driedimensionaal geweven materiaal beschikt over verschillende prestatie verhogende eigenschappen. De vier keyword zijn: drukverdeling, schockabsorbtie, ademend en lichtgewicht.

Ademende Kingsley Pads

De Kingsley Pads zijn opgebouwd uit ademende lagen geweven polyestervezel. De open structuur van deze Pads zorgt voor minder hitte- en vochtopeenstapelingen, waardoor de kans op afwijkend huidweefsel sterk afneemt. Daarnaast hebben de Pads ook nog eens een bijzonder licht ontwerp. Ze zijn namelijk erg licht in gewicht en nemen ook geen vocht op. Hierdoor worden ze ook niet verzwaard tijdens het rijden.

Kingsley Pads: schok absorberend en druk verdelend

De techniek waarmee de Pads worden geweven, zorgt voor optimale drukverdeling. Hierdoor verkleint de kans op rugproblemen aanzienlijk! Daarnaast zorgt de constante drukverdeling van Kingsley Pads ervoor dat er minder drukpunten op het lichaam van het paard zijn. Prettig voor het paard en perfect voor uw resultaat!