Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Meulenkamp Itch Off Eczeemdeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Desc

Meulenkamp Itch Off Eczeemdeken

De Meulenkamp Itch Off Eczeemdeken

In de winter van 2005 is de familie van der Meulen begonnen met de eigen productie van Itch Off Eczeemdekens, onder het eigen label Meulenkamp dekens. Door de jarenlange ervaring met verkoop en eigen gebruik konden ze een perfecte eczeemdeken ontwikkelen.

De perfecte eczeemdeken

Bij de Itch Off deken verhogen twee banen elastiek bij de schouders de bewegingsvrijheid, drie (singel)banden houden de buikflap perfect op zijn plaats en voorkomen ‘doorhangen’ van de deken. Ook een eventuele hoofdkap, waarvan er een ‘gaasmodel’ en een ‘franjemodel’ is, wordt middels een ingenieus systeem aan de deken bevestigd. De voorbereiding van deze bevestiging is bij alle dekens al ingenaaid, zodat ook eventueel later een hoofdkap kan worden aangekocht.

De Meulenkamp Itch Off Eczeemdeken en Tweespan

Bij Tweespan Ruitersportwinkel kunt u terecht voor de perfecte eczeemdeken voor uw paard. Als uw de Meulenkamp Itch Off Eczeemdeken voor 17:00 uur besteld, dan versturen wij uw pakketje de volgende dag. Dit kan wereldwijd! Wilt u liever de producten Meulenkamp bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum.