Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Montar

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Desc

Montar

Montar, een Deens merk dat staat voor mode, functionaliteit, prijs, innovatie, aanpassingsvermogen en openheid. Montar is trots op het creëren van een symbiose van functionaliteit, slim ontwerp en prijs. Dat betekent dat ze uitrusting en kleding leveren aan kwaliteitsbewuste rijders die niet gewend zijn om compromissen te sluiten. Ook bij Montar denken zij hetzelfde – ze sluiten geen compromissen.

Elk seizoen een nieuwe collectie van Montar

Bij Montar volgen ze de nieuwste trends en vernieuwen de collectie voortdurend. Ze gaan heel bewust om met ontwerp, functionaliteit en veiligheid. Alles om trendy en uitermate geschikt te zijn voor een actieve rijder. Bij Tweespan hebben we een uitgebreide collectie van Montar. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste rijbroeken, maar hebben wij ook een uitgebreide collectie voor uw paard.

Montar en Tweespan Ruitersport

Bij Tweespan is er dus een ruime keuze aan ruitersportartikelen van Montar. Als u deze producten vandaag besteld, worden ze de volgende werkdag al verstuurd. En niet alleen naar adressen in Nederland, wij leveren namelijk wereldwijd. Wilt u toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of kom naar onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag!