Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Neue Schule

Neue Schule is ontstaan in het Verenigd Koningkrijk en bestaat sinds 2000. Neue Schule is revolutionair op het gebied van materiaal, pasvorm en perfectie van het paardenbit.. Niets is zo belangrijk als een goed passend bit voor het paard! Neue Schule heeft een zeer ruim, goed ontwikkeld en door velen getest assortiment.

De Neue Schule Bitten zijn anatomisch gevormd en vervaardigd van de metaalsoort Salox. Deze metaalsoort neemt snel de warmte van de mond aan en Salox bevorderd de mondactiviteit en speekselvorming. De pasvorm van Neue Schule bitten zijn uniek. 
Het ene paard is sensibel, de ander robuust en een ander heeft bijvoorbeeld tongproblemen. Allerlei zaken die van belang zijn bij het uitkiezen van een goed passend bit. Neue Schule biedt uitkomst, voor ieder paard een passend bit!


Tweespan Ruitersport heeft een grote collectie Neue Schule Bitten op voorraad en een gediplomeerde BitFitter is aanwezig. 

Voor meer uitgebreide informatie over de diverse typen Neue Schule bitten verwijzen wij u graag naar de website (www.nsbits.com) of neem contact met ons op. 

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 18

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 18