Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Oster

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Desc

Oster

Bent u op zoek naar een geschikte borstel voor uw paard? Bij Tweespan Ruitersport hebben we een uitgebreid assortiment borstels en kammen van het merk Oster. Borstels zijn de sleutel tot goede verzorgen voor uw paard. De borstel van Oster hebben een ergonomische handgreep zodat deze makkelijk in uw hand liggen.

De borstels van Oster

Het is uitermate belangrijk om uw paard te borstelen, omdat er anders schuurplekken onder het zadel en hoofdstel kunnen ontstaan en daarnaast kunt u uw paard tijdens het borstelen en poetsen controleren op bijvoorbeeld wondjes. De borstels en kammen van Oster zijn van goede kwaliteit en de haren van de borstels zijn van natuurlijk oorsprong en daarom ideaal om de vacht glans te geven.  

Tweespan en Oster

Als u een product van Oster online besteld, kunnen wij deze de volgende werkdag naar u verzenden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel. In onze winkel in Boornbergum hebben we een ruim assortiment borstels en kammen van Oster. Onze medewerkers kunnen u voorzien van persoonlijk advies op maat en al uw vragen kunnen worden beantwoord!