Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Prolite

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Desc

Prolite

De ruitersportartikelen Prolite Performance worden ontwikkeld, getest en gekeurd door professionals en kenmerken zich door de flexibele dempingslaag die er onder andere voor zorgt dat een paard zich ontspant en beter concentreert. Prolite is hét intelligente antwoord op de hedendaagse eisen van de paardensport.

De Prolite Pad en de Prolite Singel

De therapeutische Prolite Pad is een product die de ligging van het zadel kan verbeteren. De Prolite Pad is geschikt voor jonge paarden, drachtige merries of paarden die nog veranderen wat betreft bouw. Ook is het product ideaal om het zadel passend te maken voor meerdere paarden. U kunt met deze pad het zadel zowel voor als achter, maar ook in het midden ophagen. De singel van het merk Prolite Perfomance is gemaakt van kunststof met een unieke pasvorm. Een anatomische singel geeft meer schoudervrijheid en houdt het zadel op zijn plaats.

Tweespan en Prolite Performance

Als u vandaag een product van Prolite Performance bij Tweespan bestelt, versturen wij het pakketje de volgende werkdag. Heeft u nog vragen over de ruitersportartikelen van Prolite? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Boornbergum. Wij helpen u graag verder!