Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Rapide

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Desc

Rapide

Verzorging voor zowel uw paard als uw ruitersportartikelen is van essentieel belang. Het is een grote verantwoordelijkheid om met de juiste zorg uw paard in de juiste conditie te houden en een verzorgd uiterlijk te geven. Rapide International is al meer dan 100 jaar producent van leder-, hoef-, en paardenverzorgingsproducten. Mede dankzij testresultaten en goedkeuring van onder andere topruiter Peter Geerink kan Rapide topkwaliteit bieden en garanderen.

De verzorgingsproducten van Rapide

Rapide heeft verschillende verzorgingsproducten in zijn assortiment. Zo zijn er verschillende producten om uw leder te verzorgen. Dit is van essentieel belang om de levensduur te verlengen. Het intensieve gebruik van leder kan het collageen van het leder verzwakken of zelfs onherstelbaar beschadigen. Onderhoud is daarom erg belangrijk. Ook heeft Rapide verzorgingsproducten voor uw paard zoals hoefsmeer met laurier. Dit product bevordert bij regelmatig gebruik een optimale conditie van de hoeven.

Rapide en Tweespan

Heeft u vandaag een ruitersportartikel van Tweespan online besteld? Dan versturen wij deze de volgende werkdag. U kunt het pakketje laten bezorgen op een adres in Nederland, maar ook ergens anders. Wij verzenden namelijk wereldwijd! Heeft u nog een vraag over een product van Rapide neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Boornbergum.