Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Warendorfer Pferde Balsem

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Desc

Warendorfer Pferde Balsem

Warendorf Pferdebalsem of Paardenbalsem is een bedrijf uit België en onderdeel van WPGroup SPRL dat gespecialiseerd is in supplementen en verzorgingsproducten voor uw paard. En niet onbelangrijk: alle producten van Warendorf Pferdebalsem worden 100% natuurlijk gemaakt, samengesteld uit etherische oliën.

De wonderproducten van Warendorf Pferdebalsem

Warendorf is dé expert en leverancier van de beste producten voor uw paard. Zoals de Warendorf  Paardenbalsem. Het product is 100% natuurlijk en doping vrij en heeft een krachtige werking direct na insmeren. Dit wonderproduct is te gebruiken bij onder andere schaafwonden, verwondingen, scheuren, wrijving, hoefverzorging, zomereczeem en mok plekjes. De balsem stimuleert een gezonde bloedsomloop en een natuurlijk herstel van de huid en bouwt door de inspanning in de spieren opgebouwde melkzuur af.

Tweespan en Warendorf Pferdebalsem

Heeft u nog vragen over de producten van Warendorf Pferdebalsem? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag. Als u een product besteld in onze webshop, verzenden wij deze de volgende werkdag.