Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Tuigen en Accessoires

Tuigen

Het Friese paard is van oudsher bekend als aangespannen paard en de mensport is dan ook populair. Om deze reden is ons assortiment tuigen daarop ingericht. Maar ook voor cobs en pony's hebben wij het juiste tuig.

Wij hebben een zeer grote collectie tuigen op vooraad. Onze handgemaakte lederen tuigen zijn een plaatje om te zien en een genot in het gebruik.

Elk tuig wordt bij ons beoordeeld op pasvorm, kwaliteit, gebruiksgemak en degelijkheid. We hebben tuigen voor de sport, de recreatie, training en africhting. Daarnaast hebben we tuigen exclusief voor de show. Ook hebben we een aantal tuigen van kunststof op voorraad, bijvoorbeeld van Zilco. Wij hebben een zeer grote collectie tuigen op vooraad. Onze handgemaakte lederen tuigen zijn een plaatje om te zien en een genot in het gebruik.

Voor het rijden met een traditionele aanspanning zoals de Friese sjees of de arrenslede verkopen wij handgemaakte strengen en leidsels van 100% ongebleekte katoen. Onze leidsels en strengen zijn vrij van synthetische weefsels, zijn gevlochten en dus niet gedraaid, ze kunnen tot 100 graden gewassen worden in de wasmachine. Ook verkopen wij een witte borstonderlegger/ borstlap van wit leder eerste kwaliteit. Tandembenodigdheden en vierspanaanpassingen zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 48

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 48