Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Betaalmethoden - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Betaalwijze & Betaalmethoden

Om de persoonlijke gegevens te beschermen van onze klanten, hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaarden. Bij de Online Ruitersportwinkel van Tweespan Exclusive Ruitersport kunt u hierdoor met de onderstaande veilige betaalmethoden betalen.

iDEAL betalenOverschrijvingPaypalMastercardAmerican ExpressVisa

Betalen met iDEAL:

Als u kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaalt u via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL en u hoeft u daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloopt u dezelfde stappen als dat u bij het internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen via Bankoverschrijving:

Als u kiest voor "Betalen via Bankoverschrijving", dan betaalt u via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U plaats uw bestelling bij Tweespan Exclusive Ruitersport en betaald via internetbankieren uw bestelling aan ons. U doorloopt alle stappen die u bij het internetbankieren gewend bent, alle beveiligingseisen van uw bank. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling, pas wanneer wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Betalen met CreditCard:

Uw bestelling kan betaald worden met de Creditcards van VISA, MasterCard enAmerican Express. Betalen met creditcard kan op een eenvoudige en veilige manier. Het bedrag wordt op een vaste datum van uw bankrekening afgeschreven of via een handmatige overschrijving. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen met Paypal:

PayPal is een online betaalservice waarmee u makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer u kiest om bij Tweespan Exclusive Ruitersport met PayPal te betalen wordt u bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat u de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw PayPalrekening, bankrekening of Creditcard.

Betalen met In3:

Als u kiest voor "Betalen via In3", kunt u uw bestelling bij Tweespan Exclusive Ruitersport Gespreid Betalen. We Bieden u via In3 de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn betaalt u direct in onze online kassa, de tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald (u ontvangt een betaalverzoek in uw email van In3). Zo heeft u uw bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op de bankrekening.

BTW

Alle prijzen van de artikelen die op de webshop worden getoond zijn inclusief BTW.

Wilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten