Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Tess Hoofdstellen en Onderdelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Desc

Tess Hoofdstellen en Onderdelen

Een TESS hoofdstel voor uw paard kopen

Paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd, dus is het erg belangrijk dat u een goed hoofdstel gebruikt. De hoofdstellen van TESS zijn bijzonder en ontwikkeld vanuit passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is zo samengesteld dat het vriendelijk om het hoofd van uw paard ligt. De dikke padding van het schaapsleer, die zowel onder het kopstuk als onder de neusriem zit, zorgt voor een betere drukverdeling. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd om de oren meer plek en bewegingsvrijheid te geven.

De looks van de TESS hoofdstellen

De hoofdstellen vanTESS zijn ontwikkeld vanuit passie voor het paard, maar uiteraard zijn ook de looks van de hoofdstellen belangrijk. TESS hoofdstellen heeft een ruim assortiment hoofdstellen in de kleuren black pain, black lak, chestnut lak en white lak, zo is er altijd een hoofdstel die bij uw stijl past. TESS hoofdstellen staan bekend om hun eigenzinnige en uitgesproken design met de bekende extra brede neusriem die zorgt voor de drukverdeling, maar ook de mogelijkheid bied voor personalisatie.

TESS hoofdstellen bij Tweespan

In de webshop van Tweespan Ruitersport hebben wij een uitgebreid assortiment producten van TESS hoofdstellen. Als u een hoofdstel vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag verstuurd. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? U kunt ons altijd bellen, een WhatsApp bericht sturen of een e-mail sturen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Boornbergum.