Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Tess Hoofdstellen en Onderdelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Desc

Tess Hoofdstellen en Onderdelen

Paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd, dus is het erg belangrijk dat u een goed hoofdstel gebruikt. De hoofdstellen van TESS zijn bijzonder en ontwikkeld vanuit passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is zo samengesteld dat het vriendelijk om het hoofd van uw paard ligt. De dikke padding van het schaapsleer, die zowel onder het kopstuk als onder de neusriem zit, zorgt voor een betere drukverdeling. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd om de oren meer plek en bewegingsvrijheid te geven.

De looks van de TESS hoofdstellen

De hoofdstellen van TESS zijn ontwikkeld vanuit passie voor het paard, maar uiteraard zijn ook de looks van de hoofdstellen belangrijk. TESS hoofdstellen heeft een ruim assortiment hoofdstellen in de kleuren black pain, black lak, chestnut lak en white lak, zo is er altijd een hoofdstel die bij uw stijl past.

Tweespan en TESS hoofdstellen

In de webshop van Tweespan Ruitersport hebben wij een uitgebreid assortiment producten van TESS hoofdstellen. Wist u dat als u vandaag besteld, wij het pakketje de volgende werkdag versturen? Ook verzenden wij niet alleen naar adressen in Nederland, wij verzenden namelijk wereldwijd. Wilt u de producten van TESS eerst graag bekijken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag.