Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Singels

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Desc

Singels

De juiste (anatomische) singel

Een singel is een essentieel onderdeel van uw uitrusting, een item waar soms eenvoudig over wordt gedacht, maar van groot belang is voor het comfort en de prestaties van uw paard. Een goed gekozen singel kan het verschil maken voor een comfortabele ervaring en betere beweging van het paard. Bij Tweespan begrijpen we dat elke combinatie uniek is en daarom bieden we een breed assortiment aan singels aan, van de dressuursingel tot veelzijdigheidssingel. Onze singels zijn geselecteerd met oog voor detail, lange levensduur en gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort.

Het belang van een goede singel

Een singel moet niet alleen passen bij de discipline die u beoefent en het zadel wat u gebruikt, maar ook bij de bouw van uw paard. De vorm van de romp, boeg en singelplek zijn belangrijke bepalers of een singel past. Dezelfde singel kan bij het ene paard perfect liggen en bij het andere het zadel van zijn plek trekken. Een anatomische singel is bovendien ontworpen om de natuurlijke beweging van uw paard te volgen en drukpunten te verminderen. De singel in de juiste vorm en van het juiste materiaal is vooral belangrijk bij paarden met een gevoelige huid of een neiging tot singeldwang.

Verschillende soorten singels

Bij Tweespan zetten we ons in voor het welzijn van uw paard en uw tevredenheid als ruiter. Of u nu op zoek bent naar een dressuursingel, een veelzijdigheidssingel, een rechte singel, anatomisch gevormde singel, singel van leer, neopreen of bontgevoerd, met of zonder elastiek, u vindt bij ons  u een zorgvuldig geselecteerd aanbod dat aan uw behoeften voldoet. 

Bij ons vindt u onder andere singels van Wintec, Fryso en Passier

Waarom kiezen voor Tweespan?

Bij Tweespan zijn we trots op onze expertise en persoonlijke benadering. We begrijpen dat het kiezen van de juiste singel een belangrijke overweging is en staan klaar om u met kennis en sympathie te adviseren. Ons assortiment bevat alleen de beste merken die bekend staan om hun kwaliteit en comfort. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice en een passervice om ervoor te zorgen dat u de perfecte singel voor uw paard vindt.

Bij ons kunt u op een makkelijke manier een singel online bestellen. Als u een singel vandaag bestelt, wordt deze de volgende werkdag verstuurd. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? U kunt ons altijd bellen, een WhatsApp bericht sturen of een e-mail sturen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Boornbergum.