Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Halsters

Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

Desc

Halsters

Een halster voor uw paard

Een halster is een belangrijk element in uw ruitersportcollectie. Het wordt gebruikt om het paard mee te leiden en om het paard vast te zetten. Welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de halsters van uw paard? Dit is afhankelijk van het gebruiksdoel. U kunt kiezen voor een lederen halsters, maar ook voor een nylon variant. Nylon halsters zijn vaak goedkoper in aanschaf, maar een lederen halsters wordt vaak gebruikt om goed voor de dag te komen.

Lederen halsters met naamplaatje bij Tweespan

Bij Tweespan vindt u een uitgebreid overzicht van ons online aanbod halsters. Ook kunt u kiezen voor een unieke luxe lederen halster met gegrafeerd naamplaatje. Deze lederen halster heeft een gevormd kopstuk en een gevormde neusriem die beide met extra zacht leder zijn gevoerd. Op de linker bakstuk zit een messing naamplaatje, deze kunt u laten graveren. Hierdoor kunt uw eigen halster helemaal uniek maken.

Online halsters ook in de winkel verkrijgbaar

Wilt u de halsters voor uw paard liever eerst bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. Daar vindt u een nog groter assortiment halsters voor uw paard. Voor vragen over voorraad of andere modellen, mag u ons altijd bellen of via de mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.