Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Dekens

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 34

Pagina
Desc
Pagina

Artikel 1-30 van in totaal 33

Dekens

Paardendekens bij Tweespan Ruitersport

Bent u op zoek naar een paardendeken? Op deze pagina vindt u een overzicht van ons assortiment met staldekens, regendekens en winterdekens voor uw paard.

De juiste maat is uitermate belangrijk bij het kopen van een paardendeken. Een te kleine of te strakke deken vergroot de kans op schuurplekken. Een te grote deken zal snel scheef zakken waardoor de deken stuk gaat en niet comfortabel is voor het paard. Twijfelt u over de maat? Laat u dan adviseren door de experts van Tweespan Ruitersport.  Naast een goede pasvorm, is de kwaliteit van paardendekens erg belangrijk. Let hierbij op de juiste materiaalkeuze, dikte en waterdichtheid.

Paardendekens laten wassen of borduren door Tweespan

Ook is het mogelijk om uw dekens te laten wassen bij Tweespan Ruitersport. Uw dekens worden dan op dinsdag opgehaald en zijn de dinsdag daarop weer klaar om opgehaald te worden. Eventuele reparaties aan uw dekens kunnen ook worden uitgevoerd. Wilt u onze actuele prijzen zien? Kijk dan hier. Wilt u uw paardendeken een persoonlijk tintje geven? Bij Tweespan Ruitersport kunt u uw paardendeken laten borduren met sierletters of blokletters. 

Tweespan en uw paardendeken

In onze webshop vindt u een groot assortiment paardendekens, maar ook in onze winkel in Boornbergum hebben wij een uitgebreid assortiment. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? U kunt ons altijd mailen, een WhatsApp bericht sturen of een e-mail sturen.