Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Friese Bies Producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

Desc

Friese Bies Producten

Producten met een Friese bies

Wij hebben voor uw paard een uitgebreid assortiment producten met de speciale Friese bies, zoals een Friese bies halster, een Friese bies deken en zelfs dekens met volledig Friese vlag motief. Bent u op zoek naar leuke cadeauartikelen gerelateerd aan Friesland of het Friese paard? Hier vindt u de mooiste mokken, stalplaten, beeldjes met Fries design. 

Van borstelsets tot luxe zadelhoezen met Friese bies

Bij Tweespan vindt u een uitgebreid assortiment producten met Friese bies, zoals een zadelhoes met Friese print. Deze populaire luxe zadelhoes is een echte eyecatcher en is gemaakt van fleece, dus lekker warm en zacht. Ook hebben wij een luxe borstelset met Fries design in ons assortiment met een hoevenkrabber, hoofdborstel, grote borstel en een normale borstel. Leuk voor uw eigen paard, maar ook om cadeau te geven.

Online uw producten met Friese bies bestellen

Wilt u een product met Friese bies online bestellen? Dit kan gemakkelijk bij de webshop van Tweespan Ruitersport. Als u vandaag besteld, wordt dit de volgende werkdag naar u verzonden. Dit kan naar een adres in Nederland, maar wij verzenden ook naar adressen buiten Nederland. Wilt u de producten met Friese bies eerst bekijken? Kom dan bij ons langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.