Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Service - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Zadel Service

Bij Tweespan Ruitersport zijn gespecialiseerd in het aanmeten en aanpassen van zadels. Zo hebben we diverse werknemers in dienst, met een MFSC opleiding, die de zadels aanmeten en opvullen.

Wilt u een zadel bestellen dan komen wij in Nederland bij voorkeur aan huis passen met onze zadelpasservice. Neemt u dan contact met ons op.
Woont u in het buitenland en u wilt graag dat wij een zadel komen aanmeten, neem dan contact met ons op of dit mogelijk is. Buiten Nederland berekenen we altijd €95,- paskosten en voorrijkosten op basis van €0.50 ct p/km enkele reis (gebaseerd op Google Maps)

Het regelmatig laten controleren van uw zadel is wenselijk. Er zijn vele oorzaken die er toe kunnen bijdragen dat uw zadel na een tijdje niet meer optimaal op het paard ligt. Mocht er iets aangepast moeten worden dan wordt dit ter plekke uitgevoerd, u hoeft uw zadel dus niet voor een paar dagen te missen.

Kijk voor meer informatie op de onderstaande pagina´s:
Zadelpas service
Zadel opvullen
Bitfitting

Winkel Service

Tweespan Ruitersport heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen voornamelijk gericht op de veeleisende ruiter/amazone. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om u een goed onderlegd advies te kunnen geven. Wij noemen ons zelf een speciaalzaak en vinden een goed advies en goede service erg belangrijk.

Dekenwasserij Service

Bij Tweespan Ruitersport is mogelijk uw dekens te laten wassen. Uw dekens worden op dinsdag opgehaald en zijn de dinsdag daarop weer klaar om afgehaald te worden.
Eventuele reparaties aan uw deken(s) kunnen ook worden ook uitgevoerd. Voor een actuele prijslijst zie hieronder.
Dekenwassen


Wilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten