Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Service - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Onze services

Tweespan Ruitersport Exclusive is uw specialistische ruitersportzaak in Friesland. Wij hebben een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen voornamelijk gericht op de veeleisende ruiter en menner. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om u een goed onderlegd advies te kunnen geven. Service en maatwerk zijn onze speerpunten. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten.

Zadelmakerij

Met maar liefst 5 MFSC gecertificeerde medewerkers die elke dag bezig zijn met zadels, kunnen we ons met recht specialist op dit gebied noemen. Wij bezitten over bijzondere vakkennis over het Friese paard, maar zetten ons ook in om alle andere paarden en pony's van een passend zadel te voorzien.

U kunt bij ons terecht voor:

    

Rijlaarzen op maat

Comfortabel, kwalitatief schoeisel is essentieel wanneer u de hele dag met paarden bezig bent. Daarnaast heeft u bij het op maat laten maken van rijlaarzen, jodhpurs of schoenen, natuurlijk de mogelijkheid om deze compleet naar wens samen te stellen. Bovendien kunt u met een bijpassende ceintuur en sporenriempjes verzorgd voor de dag komen. Wij bieden de volgende merken op maat gemaakt schoeisel aan: 

  • DeNiro rijlaarzen en jodhpurs
  • Kingsley rijlaarzen, jodhpurs en schoenen
  • Rijlaarzen passend bij uw Fryso zadel (of een Fryso zadel passend bij uw Kingsley/DeNiro laarzen)

Naar wens samenstellen

Wilt u wat anders dan anderen, of een outfit die perfect op elkaar is afgestemd? Dan kunt u bij ons terecht voor de volgende artikelen in kleur en afwerking naar wens:

  • Wedstrijdjasjes van Equiline
  • Zadeldekjes van Equiline en Equest
  • Caps van Charles Owen

Producten testen

Heeft u een bijzonder product op het oog met een unieke functionele eigenschap? Dan snappen wij dat u deze eerst wil testen of eht bevalt, voor u definitief investeerd. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de volgende producten te testen:

  • Stijgbeugels van Sprenger, Flex On en Lemieux
  • Singels van Wintec Cair

Dekenwasserij

Bij Tweespan Ruitersport is mogelijk uw dekens te laten wassen. Uw dekens worden op dinsdag opgehaald en zijn de dinsdag daarop weer klaar om afgehaald te worden.
Eventuele reparaties aan uw deken(s) kunnen ook worden ook uitgevoerd. Voor een actuele prijslijst klikt u hier.

Borduren en graveren 

Een uniek cadeau geven, of het herkenbaar maken van uw bedrijf, de naam van het paard of uw naam? Dat kan met borduren of graveren.

  • Graveren van naamplaatjes voor leren halsters en Fryso zadel
  • Borduren van dekjes, dekens, kleding en meer met naam of logoWilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten