Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Handschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Desc

Handschoenen

Paardrijhandschoenen bij Tweespan

Onze paardrijhandschoenen worden door ruiters gebruikt ter bescherming van hun handen tegen de druk en de wrijving van de paardenteugels. Bij Tweespan hebben we een brede collectie aan rijhandschoenen van diverse merken en in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende materialen paardrijhandschoenen, zoals fleece en leer. Kies uit verschillende designs en kleuren rijhandschoenen die passen bij uw paardrij outfit.

Handschoenen voor ruiters

Paardrijhandschoenen helpen met het behouden van een goede grip op de teugels. De meeste handschoenen hebben antislip in de binnenzijde dat hierbij helpt. Tijdens koud en nat weer helpen onze handschoenen met het beschermen van uw handen. Wij hebben ruiterhandschoenen in ons assortiment van waterafstotend materiaal met een ademende werking. Hiermee voorkomt u zweethanden en garandeert u een comfortabele pasvorm.

Rijhandschoenen van diverse merken

In ons assortiment vindt u paardrijhandschoenen van verschillende merken, zoals Arial, Roeckl en Schwenkel. Kies bijvoorbeeld voor de ROECK-GRIP van Roeckl gemaakt van een zeer ademend, elastisch en soepel materiaal dat zit als een tweede huid. Of de Schwenkel Menhandschoen Michael Freund No1. van soepel hertenleder met aan de binnenzijde Pittard leder dat zorgt voor een uitstekende grip.  

Kortom: de beste ruiterhandschoenen vindt u bij Tweespan. Bestel en betaal gemakkelijk online.