Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Beenbescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

Desc

Beenbescherming

Beenbeschermers voor uw paard

Waarom is het belangrijk om te investeren in de juiste beenbeschermers voor uw paard? Het is belangrijk om de benen van uw paard extra goed te beschermen tijdens training. De harde en naar het paardenbeen gevormde kunststof schaal in de binnenzijde van de peesbeschermer zorgt voor optimale bescherming van de voorbenen. Bij een beenbeschermer is het ook belangrijk om te kijken of het paard niet belemmerd wordt in zijn bewegingen. Dit betekent dat de beschermer niet te hoog mag zitten. Ook moet een beenbeschermer niet te strak, maar ook zeker niet te los zitten.

Verschillende soorten en merken beenbescherming

Bij Tweespan hebben wij een uitgebreid assortiment beenbescherming en ook de verscheidenheid aan merken is groot. Zo hebben wij de mooiste springschoenen van LeMieux, maar ook van Harry’s Horse hebben wij een uitgebreid assortiment beenbescherming in onze collectie. Zoals de Harry’s Horse beenbeschermer RoseGold. Een populaire stevige, voorgevormde beenbeschermer uitgevoerd in prachtig rose goud. Door de optimale pasvorm van deze beenbeschermer krijgt uw paard veel bewegingsvrijheid. 

Online en in de winkel van Tweespan

Wilt u de beenbescherming voor uw paard online kopen? Dit kan gemakkelijk bij de webshop van Tweespan Ruitersport. Als u vandaag besteld, wordt dit de volgende werkdag naar u verzonden. Dit kan naar een adres in Nederland, maar wij verzenden ook naar adressen buiten Nederland. Wilt u de beenbeschermers of andere beenbescherming eerst bekijken? Kom dan bij ons langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.