Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Zadels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 56

Desc
  1. 3.250,-
Pagina

Artikel 1-36 van in totaal 45

Zadels

Een goed passend zadel is van groot belang, voor zowel het paard als de ruiter. Het is daarom belangrijk een zadel te kiezen met een goede pasvorm dat aan al uw wensen voldoet en zodat u optimaal kan presteren. Bij Tweespan Ruitersport kunt u terecht voor zadels van uitstekende kwaliteit. Naast levering van zadels van diverse bekende merken zoals Wintec en Bates vindt u in ons assortiment ook onze eigen ontwikkelde zadels van Fryso. 

Dressuurzadels

Voor ruiters die dressuurwedstrijden rijden is een dressuurzadel van Tweespan de beste keuze. Dressuurzadels ondersteunen uw postuur en helpen u met rechtop zitten. Deze zadels hebben een diepe zit en een hoge en ronde achterkant. Onze dressuurzadels hebben rechte en lange zweetbladen waardoor de benen van de ruiter in een mooie positie naar beneden komen te liggen.

Veelzijdigsheidszadels

Een veelzijdigheidszadel is uitermate geschikt voor ruiters die houden van springen, dressuur en overige disciplines. Een veelzijdigheidszadel is een combinatie van een dressuur- en springzadel. Bij een veelzijdigheidszadel is het zweetblad langer en is minder naar voren gebogen dan bij een springzadel. Dus bent u op zoek naar een geschikt zadel voor dressuur en springen, neem dan een kijkje in ons assortiment veelzijdigheidszadels.  

Ponyzadel Kinderzadel

Tweespan heeft ook geschikte zadels voor het rijdens van pony’s. Het lichtgewichte kinderzadel van Wintec is zeer sterk en makkelijk te onderhouden. Het komt met een verstelbaar onderkussen zodat het bijna op alle pony’s past.

Bestel uw zadel online bij Tweespan Ruitersport

Bij Tweespan bent u aan het juiste adres om online een zadel te kopen van goede kwaliteit. Bestellen doet u gemakkelijk in onze online shop. Wilt u liever ons assortiment zadels in onze winkel bekijken? Dan kan natuurlijk ook! U kunt bij ons langskomen in de winkel in Boornbergum om meerdere zadels te passen.