Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Rijlaarzen Schoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 201

Desc
Pagina

Artikel 1-36 van in totaal 190

Rijlaarzen Schoenen

Paardrijlaarzen voor ruiters

De rijlaarzen van Tweespan zijn speciaal ontwikkeld voor paardrijden. Onze rijlaarzen geven meer grip in de stijgbeugels zodat uw voet niet uit de beugel glijdt. De platte hak zorgt ervoor dat niet uw hele voet in de stijgbeugel glijdt. Hierdoor voorkomt u dat tijdens een val uw voet vast blijft zitten in de stijgbeugel. Onze paardrijlaarzen verbeteren niet alleen de veiligheid, maar geven ruiters ook een betere houding en extra steun tijdens het paardrijden.

Rijlaarzen kopen bij Tweespan

Tweespan biedt paardrijlaarzen voor zowel dames als heren. In ons assortiment rijlaarzen vindt u merken zoals De Niro en Kingsley, met de hand gemaakt van top kwaliteit Italiaans leder. Bij Tweespan zijn rijlaarzen beschikbaar in diverse stijlen voor elke ruiter. U kunt kiezen uit verschillende modellen, materialen en prijsklassen. Onze brede collectie biedt ruime keus voor ruiters op zoek naar hoogwaardige rijlaarzen. Via onze webshop kunt u gemakkelijk online bestellen of bekijk ons assortiment paardrijlaarzen bij ons in de winkel in Boornbergum.

Rijlaarzen op maat

Op zoek naar een maat gemaakte rijlaarzen? Bij Tweespan bent u aan het juiste adres voor rijlaarzen met een unieke stijl en uitvoering. Zo kunt u onze Kingsley paardrijlaars geheel naar eigen wens samenstellen, met een keuze uit diverse kleuren, combinaties en modelvarianten. U kunt uw eigen ontwerp bij ons passen en bestellen. 

Paardrijschoenen en jodphurs

Paardrijschoenen worden vaak in combinatie met chaps gedragen en zijn perfect om mee te rijden. Ruiters die veel rondlopen in stal geven de voorkeur aan jodphurs, omdat het fijner loopt dat rijlaarzen. Bij Tweespan hebben we een mooi assortiment paardrijschoenen en jodphurs in verschillende kleuren en maten. U kunt kiezen uit comfortabele en stijlvolle jodphurs van De Niro en Kingsley.