Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Zadel aanmeten

Voor het aanmeten van een nieuw zadel komen wij aan huis.

Uw paard laat zich het beste beoordelen in de omgeving die voor hem bekend is, dat maakt het mogelijk dat wij in een ontspannen sfeer kunnen kijken welk zadel het beste past bij het paard en bij de ruiter. Onze zadelpas bus is ingericht met vele verschillende zadels in verschillende merken, types, maten en leersoorten. Wij bieden de mogelijkheid om zadels uit te proberen. U kunt ook vergelijken met zadels van alle bekende merken en het Fryso zadel. Wij zijn er voor het paard maar kijken natuurlijk ook naar de ruiter/amazone. Hiervoor zijn onze paszadels speciaal uitgerust met verwisselbare wrongen. U kunt die wrongen kiezen die het beste bij uw zit passen.

Indien u een zadel koopt in de hogere prijsklasse (> € 1500,00) dan rekenen wij geen paskosten. Wij rekenen € 75,00 voor het aanmeten van een zadel in de prijsklasse tot € 1500,00 en als u besluit niet tot aankoop van een zadel over te gaan nadat wij zijn komen passen. Binnen Nederland rekenen wij geen voorrijkosten, tenzij u van de aanschaf van een zadel afziet nadat wij zijn komen passen. Wij brengen dan 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op routenet.nl) in rekening. Extra reiskosten zoals bijv. veerbootkosten worden altijd doorberekend.De aanmeet- en evt. reiskosten brengen wij ter plekke contant bij u in rekening.

Wilt u een zadel bestellen dan komen wij in Nederland bij voorkeur aan huis passen met onze zadelpasservice. Neemt u dan contact met ons op.

Woont u in het buitenland en u wilt graag dat wij een zadel komen aanmeten, neem dan contact met ons op of dit mogelijk is. Buiten Nederland berekenen we altijd € 75 paskosten en voorrijkosten op basis van 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op routenet.nl).

Klik hier om een Maatformulier te downloaden