Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Zadel aanmeten - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

 

Zadel aanmeten

Voor het aanmeten van een nieuw zadel komen wij aan huis.

In een bekende omgeving

Uw paard laat zich het beste beoordelen in de omgeving die voor hem bekend is, dat maakt het mogelijk dat wij in een ontspannen sfeer kunnen kijken welk zadel het beste past bij het paard en bij de ruiter. Onze zadelpas bus is ingericht met vele verschillende zadels in verschillende merken, types, maten en leersoorten. Wij bieden de mogelijkheid om zadels uit te proberen. U kunt ook vergelijken met zadels van alle bekende merken en ons eigen Fryso zadel. Wij zijn er voor het paard maar kijken natuurlijk ook naar de ruiter/amazone. We hebben diverse modellen en typen mee, zo kunt u bijvoorbeeld wrongen kiezen die het beste bij uw zit passen.

Indien u een zadel koopt in de hogere prijsklasse (> € 1500,00) dan rekenen wij geen paskosten, mits u een zadel bij ons koopt. Wij rekenen € 75,00 voor het aanmeten van een zadel in de prijsklasse tot € 1500,00 en als u besluit niet tot aankoop van een zadel over te gaan nadat wij zijn komen passen. Binnen Nederland rekenen wij geen voorrijkosten, tenzij u van de aanschaf van een zadel afziet nadat wij zijn komen passen. Dan brengen wij 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op Google Maps) in rekening. Extra reiskosten zoals bijv. veerbootkosten worden altijd doorberekend. De aanmeet- en evt. reiskosten brengen wij ter plekke contant bij u in rekening.

Wilt u een zadel bestellen dan komen wij in Nederland bij voorkeur aan huis passen met onze zadelpasservice. Neemt u dan contact met ons op.

Woont u in het buitenland en u wilt graag dat wij een zadel komen aanmeten, neem dan contact met ons op of dit mogelijk is. Buiten Nederland berekenen we altijd € 75 paskosten en voorrijkosten op basis van 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op Google Maps). 

Maatformulier

Klik hier

Wilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten