Vragen? Bel ons!

Whatsapp 0512 382 075
tweespan.nl06 587 307 83

Valuta:
  • Onze klanten geven ons een 8.2
  • Pas & meetservice
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Wereldwijd bezorgd
  • Gratis gespreid betalen
  • iDEAL PayPal

Over Tweespan

Tweespan ruitersport is een ruitersportzaak gevestigd in hartje Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in zadels en dan met name voor het Friese paard.

Tweespan heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen voornamelijk gericht op de veeleisende ruiter/amazone. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om u een goed onderlegd advies te kunnen geven. Wij noemen ons zelf een speciaalzaak en vinden een goed advies en goede service erg belangrijk.

Maatwerk is waar we goed in zijn, dat geldt voor wedstrijdjasjes van Jeamo, Frysozadels en voor De Niro rijlaarzen.

Wij zijn gespecialiseerd in artikelen voor het Friese paard.Binnen dit assortiment is alles gecheckt op geschiktheid en gebruik voor het Friese paard.Bijvoorbeeld goed passende dekens, beenbescherming, hoofdstellen en natuurlijk tuigen.Speciaal voor het Friese paard heeft het Tweespan het FRYSO© zadel ontwikkeld.

Vooral voor de bijzondere benodigdheden voor het Friese paard kunt u bij ons goed terecht.Er is keuze uit diverse types voorbrenghoofdstellen, witte halsters, lijnen en speciale trainings-en keurings-artikelen.Ook exclusieve showdekens en zadeldekjes horen standaard in het assortiment.Geschenkartikelen voor liefhebbers van Friese paarden zijn ruimschoots voorhanden en het bedrukken of borduren van dekjes/dekens/stal kleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.Voor het aangespannen rijden hebben wij alle benodigdheden, katoenen strengen maken wij zelfs op maat.

Tweespan Exclusive V.O.F.
KVK: 63422107
BTW: NL-855228994.B.01
Easterbuorren 24
9212 PZ Boornbergum
Telefoon: 0512 382 075
WhatsApp: 06 58730783