Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Retourneren en ruilen - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Retourneren & Ruilen

Retourtermijn

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

Gratis retourneren in de winkel

Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren in de winkel, dan is dit kosteloos. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het bestelformulier mee dat bij uw bestelling zit. U krijgt vervolgens het aankoopbedrag contant terug of dit wordt via internetbankieren aan u overgemaakt. Bij retournering in de winkel is het ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel, mocht er een prijsverschil zijn dan kan dit gelijk verrekend worden.

Retourneren via PostNL

U kunt het pakket gemakkelijk retourneren via een PostNL.
Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking en voeg het bestelformulier bij het pakket (schrijf uw IBANnummer en op het bestelformulier). Lever vervolgens het pakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt, betaal de verzendkosten en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Het retourbedrag wordt binnen enkele werkdagen na ontvangst retour teruggestort op het door u opgegeven IBANnummer.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Tweespan Ruitersport zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Ruilen via de post

Een artikel kan binnen 14 dagen voor een andere maat worden omgeruild, mits deze nog voorradig is. Om het artikel z.s.m. te kunnen ruilen is het verstandig om het artikel opnieuw te bestellen in de gewenste maat. Stuur het andere artikel retour met een vermelding van omruiling op het retourformulier.

Status van geretourneerde artikelen

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met orginele kaartjes zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik.
Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4.1 van onze algemene voorwaarden.

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen

Wanneer u een verkeerde bestelling, een onjuist artikel of een beschadigd artikel heeft ontvangen, neem dan direct contact op via 0512 382 075. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Retouradres

Tweespan Exclusive Ruitersport
Easterbuorren 24
9212 PZ Boornbergum

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Tweespan Ruitersport kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het Buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Wilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten