Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Tweespan 25 jaar - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Jubileum Tweespan ruitersport: “Best een beetje trots op!”

2019

teamfoto

25 jaar maar liefst bestaat Tweespan ruitersport, in Boornbergum, hartje Friesland. “We zijn er best een beetje trots op dat we als klein en specialistisch bedrijf deze mijlpaal hebben bereikt”, aldus oprichtster Elzelien Renssen.

Tweespan ruitersport staat bekend om haar aanbod speciaal voor Friese paarden. Elzelien: “Zelf ben ik helemaal gek van Friezen; ik heb er vier, en Sybren (Minkema, red.), mijn zakenpartner, is natuurlijk super succesvol in de sport met al zijn paarden. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij met ons hele team onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Je kunt het hele team ‘ervaringsdeskundige’ noemen.”

Fryso-zadel

Uit die ervaring, met name als zadelpasser, komt ook het door Tweespan speciaal voor Friese paarden ontwikkelde Fryso-zadel voort. “We hebben denk ik wel meegewerkt aan de bewustwording dat Friezen vanwege hun bouw nu eenmaal een ander zadel vragen dan ‘gewone’ paarden. Je ziet dat ze beter vanuit de schouder gaan bewegen met een geschikt zadel. Ruiters kopen een zadel bij ons omdat het goed is, niet omdat wij het als sponsor ter beschikking stellen. Daar doen we niet aan; iederéén is belangrijk, of ze nu recreatief rijden of Grand Prix-dressuur.”

Ook op het gebied van de mensport ben je met je Friese paard bij Tweespan ruitersport aan het juiste adres. “Laatst hebben we een klant uit Zuid-Afrika geholpen bij het samenstellen van zijn sjezentuig”, vertelt Elzelien. “Ook voor bijvoorbeeld bellentuigen en pluimen voor paarden die voor de arrenslee lopen, kun je bij ons terecht. En die witte leidsels die bij het mennen voor de Friese sjees gebruikt worden, die koop je bij ons.”

Bronhttps://www.phryso.com/jubileum-tweespan-ruitersport-best-een-beetje-trots-op/

Wilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten