Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Fryso

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 57

Desc
  1. 3.250,-
Pagina

Artikel 1-36 van in totaal 57

Fryso

Fryso is in 1995 opgericht. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot marktleider op het gebied van specialistisch paardenverzorging en producten. Het merk staat bekend om producten van hoge kwaliteit en met een uitstekende pasvorm. Het heeft onder andere de volgende producten op de markt: zadels, dekens, zadeldekjes, frontriem, dressuursingels en verzorgingsproducten. 

Fryso zadels

Verreweg het meest populaire product is de Fryso zadel. Dit is een zelf ontwikkelde, handgemaakt zadel voor zowel dressuur- als veelzijdigheidsrijders. Neem gerust eens een kijkje op de website van Fryso zadel.

Fryso en Tweespan Ruitersport

Fryso is onderdeel van Tweespan Ruitersport in Boornbergum. Het populairste product blijft de op maat gemaakte zadel. Met de zadelpasservice wordt er namelijk altijd het perfecte zadel voor uw paard gevonden. Daarnaast is het ook mogelijk een geheel eigen zadel zelf samen te stellen en op maat te laten maken. Voor meer informatie over het assortiment Fryso zadels of overige producten? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.