Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Winkel - Tweespan Online Ruitershop

Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

De Winkel

Tweespan ruitersport heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen, met name voor de veeleisende ruiter/amazone. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij noemen onszelf een speciaalzaak en vinden een goed advies en goede service erg belangrijk.

Gespecialiseerd voor het Friese paard

Wij zijn gespecialiseerd in artikelen voor het Friese paard. Binnen dit assortiment is alles gecheckt op geschiktheid en gebruik voor het Friese paard. Bijvoorbeeld goed passende dekens, beenbescherming, hoofdstellen en natuurlijk tuigen. Speciaal voor het Friese paard heeft het Tweespan het FRYSO® zadel ontwikkeld. Dit zadel is ondertussen een begrip geworden ook voor warmbloed paarden en andere rassen. Het vrijlaten van de ruggengraat en de ruggenwervels en een grote schoudervrijheid zijn voor elk paard van belang. Wij passen jaarlijks honderden zadels aan door het gehele land.

Bijzondere benodigdheden

Vooral voor de bijzondere benodigdheden voor het Friese paard kunt u bij ons goed terecht.
Er is keuze uit diverse types voorbrenghoofdstellen, witte halsters, lijnen en speciale trainings-en keurings-artikelen.
Ook exclusieve showdekens en zadeldekjes horen standaard in het assortiment.

Geschenkartikelen voor liefhebbers van Friese paarden zijn ruimschoots voorhanden en het bedrukken of borduren van dekjes/dekens/stal kleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor het aangespannen rijden hebben wij alle benodigdheden, katoenen strengen maken wij zelfs op maat.

Wilt u ook kennis maken met de diensten van Tweespan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blog, acties & nieuws

Lees alle berichten