Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Duo Protection

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Desc

Duo Protection

Hoefvet en lederolie

Duo Protection is al een oud recept wat alleen nog nooit op de markt is gebracht. Het is puur vet van het paard dat ambachtelijk is verwerkt en is 100% natuurlijk. De Duo Protection is Hoefvet en Lederolie op natuurlijke basis. Het vet wordt vervaardigd uit puur dierlijk vet. Er worden geen geur-, kleur- of andere middelen aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de producten van Duo Protection snel en effectief werken zonder nare bijwerkingen.

De herstellende werking van Duo Protection hoef

Duo Protection is voor de hoeven een herstellend, voedend en ondersteunend product. Door de combinatie van de glycerine en vitaminen bevordert het de groei en hardheid van de hoef. Daarnaast is het verzorgend met een perfecte uitstraling.

Bescherm het leder

Duo Protection Leder beschermt, voed en verzorgt het leer en maakt het zacht en soepel. De glycerine in het vet zorgt ervoor dat het leder een beetje vochtig blijft. Dit voorkomt uitdroging en scheuren in het leder. Voor meer informatie over de Duo Protection producten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.