Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Bitten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 49

Pagina
Desc
Pagina

Artikel 1-30 van in totaal 49

Bitten

Bitten bij Tweespan Ruitersport

Op deze pagina vindt u een groot assortiment bitten die wij bij Tweespan verkopen. Wij verkopen bitten van onder andere de merken BR, Beris, Bombers en Stubben. Zo is er altijd een merk bit die bij u en uw paard past. Heeft u vragen over de voorraad of ziet u uw voorkeur bit er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op.

Bitfitting bij Tweespan

Wij krijgen vaak de vraag: welk bit is geschikt voor mijn pony of paard? Onze collega Emma heeft de IEEBF bitfitting opleiding gedaan om onze klanten zo goed mogelijk hierover te adviseren. Een goed passend bit en hoofdstel is van vele factoren afhankelijk. Kennis van de anatomie van het paardenhoofd en het juiste harnachement is daarin erg belangrijk. Wilt u meer informatie over de bitfitting bij Tweespan? Kijk dan hier.

Tweespan en het assortiment bitten

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment bitten van diverse merken zoals Bombers, Beris, BR en Stubben. Wist u dat u wanneer u vandaag een bit besteld, deze de volgende werkdag wordt verstuurd? Ook verzenden wij wereldwijd! Heeft u nog vragen of wilt u liever persoonlijk advies? Dan bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel in Boornbergum.