Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Flex-On

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Desc

Flex-On

In de webshop van Tweespan vindt u meerdere soorten stijgbeugels voor uw zadel. Eén van de bekendste merken is Flex-On. De Flex-On beugels zijn revolutionair op het gebied van design, comfort en veiligheid.

Onderzoek door Flex-On

Bij Flex-On hebben ze onderzoek gedaan naar de Biomechanica van beugels, hierdoor hebben ze beugels kunnen ontwikkelen welke de gewrichten van de ruiter ontlast. Dit hebben zij gedaan door middel van een gekanteld voetbed en Elastomer schokdempers onder het voetbed. Ook de scheve opening beugelriem ophanging zorgt voor minder druk op de gewrichten van de ruiter.

Flexibele stijgbeugels van Flex-On

De flexibele stijgbeugels zijn er in vele soorten en maten en worden steeds populairder. Dit omdat ze enkel en kniegewrichten ontlasten. De stijgbeugels van het merk Flex-On zijn uitermate geschikt voor ruiters die veel springen of meerdere paarden rijden, maar ook voor ruiters met knie of enkel problemen. De unieke beugels van Flex-On klappen open bij een val zodat de voet nooit vast kan blijven zitten in de beugel, nadien is de beugel weer eenvoudig in elkaar te zetten zodat er geen nieuwe onderdelen nodig zijn.

Tweespan en Flex-On

In de webshop van Tweespan hebben wij een uitgebreid assortiment van Flex-On. Wilt u de producten van Flex-On eerst graag bekijken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag in onze winkel. Heeft u alleen een vraag over de producten van Flex-On? Neem dan hier contact op met Tweespan.