Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

MFSC

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Desc

MFSC

MSFC staat voor Master Saddle Fitting Consultant en zij geven opleidingen die zich richten op het correct aanmeten en beoordelen van zadels en zadelproblemen. Zij zijn daarom een expert op het gebied van de beste singels voor u en uw paard. MSFC: The art of riding is a celebration in motion. MSFC staat voor Master Saddle Fitting Consultant en zij geven opleidingen die zich richten op het correct aanmeten en beoordelen van zadels en zadelproblemen. Zij zijn daarom een expert op het gebied van de beste singels voor u en uw paard. MSFC: The art of riding is a celebration in motion. 

De dressuursingel van MSFC

De singel is belangrijk om de ligging van uw zadel en het comfort voor uw paard zo compleet mogelijk te maken. De singels zijn anatomisch gevormd. Er zijn onder andere type singels die het naar voren trekken van het zadel voorkomen en singels waar een paard met singeldwang erg goed op reageren. Ze ervaren het comfort van deze singels en het gedrag neemt af of stop direct. Het is wel belangrijk dat het zadel goed past. Bij Tweespan Ruitersport zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten en aanpassen van zadels. Zo hebben we diverse werknemers in dienst, met een MFSC opleiding, die de zadels aanmeten en opvullen. De dressuursingel  van MSFC is gemaakt van 100% leer van top kwaliteit en heeft een maximale bewegingsvrijheid voor het paard door de anatomische vorm. 

MSFC en Tweespan

Tweespan is dé ruitersportwinkel en webshop van Noord-Nederland. Als u vandaag besteld, wordt uw pakket de volgende werkdag verstuurd. Wist u dat wij wereldwijd versturen?  Wilt u liever de ruitersportartikelen van MSFC eerst bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.