Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Neue Schule

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Desc

Neue Schule

Neue Schule is ontstaan in het Verenigd Koningkrijk en bestaat sinds 2000. Neue Schule is revolutionair op het gebied van materiaal, pasvorm en perfectie van het paardenbit.. Niets is zo belangrijk als een goed passend bit voor het paard! Neue Schule heeft een zeer ruim, goed ontwikkeld en door velen getest assortiment.De Neue Schule Bitten zijn anatomisch gevormd en vervaardigd van de metaalsoort Salox. Deze metaalsoort neemt snel de warmte van de mond aan en Salox bevorderd de mondactiviteit en speekselvorming. De pasvorm van Neue Schule bitten zijn uniek. Het ene paard is sensibel, de ander robuust en een ander heeft bijvoorbeeld tongproblemen. Allerlei zaken die van belang zijn bij het uitkiezen van een goed passend bit. Neue Schule biedt uitkomst, voor ieder paard een passend bit!

Gediplomeerde BitFitter

Tweespan Ruitersport heeft een grote collectie Neue Schule Bitten op voorraad en een gediplomeerde BitFitter is aanwezig. Voor meer uitgebreide informatie over de diverse typen Neue Schule bitten verwijzen wij u graag naar de website of neem contact met ons op. 

Neue Schule en Tweespan

Als u vandaag een artikel van Neue Schule bestelt, zullen wij deze de volgende werkdag verzenden, dit kan wereldwijd. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan een kijkje in onze winkel in Boornbergum.