Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Passier

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Desc

Passier

De producten van G. Passier & Sohn zijn het resultaat van 145 jaar ervaring uit handen van een meester. De zadels en accessoires van Passier zijn producten met bewezen kwaliteit gecombineerd met lange tradite. Ze worden namelijk al sinds 1867 met de hand gemaakt. De jarenlange kennis en kunde die met veel passie elke dag wordt toegepast in de producten van Passier vertaald zich in kwaliteit dat nagenoeg niet te evenaren is.

De producten van Passier

Bij Tweespan hebben we een uitgebreid assortiment ruitersport artikelen van Passier. Neem bijvoorbeeld de lamsvel onderlegger van Passier. Het is een katoenenzadel onderlegger met medicinaal schapenvacht speciaal voor paarden met een gevoelige rug en dit zorgt voor een perfecte drukverdeling. Ook hebben wij bijvoorbeeld een Lederbalsem en Bridle Cleaner van Passier in ons assortiment.

Tweespan en G. Passier & Sohn

Als u vandaag een product van Passier online besteld bij Tweespan Ruitersport dan kunnen wij het product de volgende werkdag naar u verzenden. Niet alleen naar een adres in Nederland, maar wereldwijd. Wilt u graag persoonlijk advies over de producten van Passier? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Boornbergum.